Andiva - Locuri de muncă

Programare la Viza SUA în 2 săptămâni

Oferă libera trecere pe teritoriul Statelor Unite pe o perioadă de la 3 luni până la 10 ani pe teritoriul SUA îndependență de tipul vizei solicitate.
Completeză formularul!
Un consultant va reveni cu detalii pe parcursul zilei!
Toate datele primite sunt confidențiale.
Vize Americane
Tipuri de viza in SUA
Viza de Afaceri/Turism
Vizele turistice din categoria B-1/B-2 sunt destinate persoanelor care călătoresc în Statele Unite temporar în scop de afaceri sau în scop personal sau pentru tratament medical. În general, vizele din categoria B-1 sunt destinate persoanelor care călătoresc pentru întâlniri cu parteneri de afaceri, pentru a participa la convenţii/conferinţe ştiinţifice, profesionale sau de afaceri.
Viza Pentru Schimburi Culturale
Statele Unite primesc cetăţenii străini pentru a participa la programe de schimburi culturale. Înainte de a solicita o viză, toţi solicitanţii de vize pentru schimburi culturale trebuie să fie acceptaţi şi aprobaţi de instituţia de sponsorul programului autorizat. Odată acceptaţi, solicitanţii vor primi de la instituţiile de învăţământ sau de la sponsorii programelor documentaţia necesară de aprobare spre a fi prezentată la solicitarea vizei.
Viza de Student
Înainte de a solicita o viză, toţi solicitanţii de vize de student trebuie să fie acceptaţi şi aprobaţi de instituţia de învăţământ sau de programul pe care urmează să îl frecventeze. Odată acceptaţi, instituţiile de învăţământ vor pune la dispoziţia solicitanţilor documentaţia necesară de aprobare spre a fi prezentată la solicitarea vizei de student.
Viza de Lucru
Dacă doriţi să lucraţi temporar în Statele Unite pe baza unui statut temporar, conform legii imigrării din Statele Unite, aveţi nevoie de o viză specifică, în funcţie de timpul muncii pe care urmează să o desfăşuraţi.
Viza de Tranzit/Pentru Echipaje
Un cetăţean al unei altă ţări care călătoreşte în tranzit direct şi continuu prin Statele Unite spre o destinaţie străină are nevoile de o viză de tranzit valabilă.
Viza Pentru Lucrator Religios
Vizele de tipul R sunt destinate persoanelor care doresc să intre în Statele Unite pentru a lucra în calitate de lucrător religios temporar, conform definiţiei din Legea imigrării şi a cetăţeniei (INA) §101(a)(15)(R).
Viza Pentru Personal Domestic
Membrii personalului privat sau domestic care însoţesc sau urmează un angajator în Statele Unite pot fi eligibili pentru vize din categoria B-1. Această categorie de personal domestic include, fără a se limita la bucătari, majordomi, menajere, valeţi, servitori, dădace, bone interne, ajutoare pentru mame, grădinari şi însoţitori plătiţi.
Viza Pentru Jurnalisti si Reprezentanti Mass-Media
Viza pentru mass-media (I) este o viză temporară pentru reprezentaţii străini ai mass-media care călătoresc în Statele Unite pentru a-şi exercita profesia, având biroul într-o ţară străină. Unele proceduri şi taxe prevăzute de legea imigrării se referă la politicile ţării natale a persoanei care călătoreşte şi, la rândul său, Statele Unite urmează o practică similară, pe care o denumim „reciprocitate".
Tratat comercial şi Viza de investitor
Pentru a obţine viza E-2 (Investitor), solicitantul trebuie să meargă în SUA cu scopul de a dezvolta sau organiza operaţiunile unei companii în care solicitantul a investit capital consistent. Viza de Investitor (E-2) a fost creată pentru cetăţenii unor ţări cu care Statele Unite menţin tratate de comerț si libera trecere. Moldova este una dintre aceste ţări.
Tipuri de vize şi valoarea taxelor de solicitare a vizei
viza B (Afaceri/turism)
$160
VIZA C-1 (TRANZIT)
$160
$160 VIZA D (ECHIPAJELE DE PE VASELE MARITIME/AERONAVE)
$160
VIZA M (STUDENT (VOCAŢIONAL))
$160
$160 VIZA TN/TD (PROFESIONIŞTI NAFTA)
$160
$190 VIZA H (LUCRĂTORI TEMPORARI/SEZONIERI ŞI ANGAJARE, SPECIALIZARE PROFESIONALĂ)
$190
$190 VIZA O (PERSOANE CU CAPACITĂŢI EXTRAORDINARE)
$190
$190 VIZA Q (SCHIMBURI CULTURALE INTERNAȚIONAL)
$190
$265 VIZA K (LOGODNIC(Ă) SAU SOŢ(IE) AL/A UNUI CETĂŢEAN AMERICAN)
$265
$160 VIZA F (STUDENT (ACADEMIC))
$160
$160 VIZA I (JURNALIŞTI ŞI MASS-MEDIA)
$160
VIZA J (VIZITATORI PENTRU SCHIMBURI CULTURALE)
$160
VIZA T (VICTIMĂ A TRAFICULUI DE PERSOANE)
$160
$160 VIZA U (VICTIMĂ A UNEI ACTIVITĂŢI CRIMINALE)
$160
$190 VIZA L (TRANSFER INTRA-COMPANIE)
$190
$190 VIZA P (SPORTIVI. ARTIŞTI ŞI INTERPREŢI)
$190
$190 VIZA R (LUCRĂTOR RELIGIOS)
$190

$205 VIZA E (COMERCIANT/INVESTITOR ÎN BAZA UNEI CONVENŢII, PROFESIONIST DE SPECIALITATE AUSTRALIAN)
$205
Te așteptăm la o consultație, află care sunt noile oferte de munca in strainatate!
Ne aflăm pe strada Ismail 81/1 Etajul 1.
Lucrăm de luni până vineri 09:00 - 18:00 și sâmbătă de la 10:00 - 15:00 .

Made on
Tilda